Aankoopbegeleiding

Insito - De Zwedenspecialist plaatst op beperkte schaal advertenties van Zweedse makelaars op onze website. Dit is natuurlijk slechts een klein deel van het totale aanbod op de Zweedse (en soms Noorse) onroerend goed markt. De kans is dan ook aanwezig dat u een object vindt dat niet op de website van Insito te vinden is.

Ook voor ondersteuning bij de aankoop van al die andere objecten in Zweden (en Noorwegen) kunt u een beroep doen op Insito - De Zwedenspecialist. Onder dit kopje "Diensten" kunt u lezen waarbij wij kunnen ondersteunen. De zaken die wij hieronder beschrijven, hebben ook betrekking op het vinden van een huurwoning..

Wanneer u nog volop in de oriëntatiefase zit, kan een ons dienstverleningspakket Oriëntatiefase een goede ondersteuning zijn. De Zwedenspecialist is in die fase dan uw vraagbaak over alles wat met Zweden te maken heeft. En verder kijken we samen met u kritisch naar de huizen die u op de Zweedse websites hebt gevonden. Vragen die u aan de Zweedse makelaar zou willen stellen, worden door ons in het Zweeds neergelegd bij de makelaar. En we plannen daarna voor u in overleg met de Zweedse makelaars bezichtigingen van huizen die u interessant vindt. Vanzelfsprekend adviseren we indien gewenst ook bij het plannen van uw reis naar Zweden, zodat u ontspannen aan dit avontuur kunt beginnen. Kunnen we iets voor u betekenen of bent u benieuwd naar de prijzen? Neem gerust contact met ons op.

Wanneer de oriëntatiefase uiteindelijk leidt tot de aankoop van een huis of bedrijf, dan schakelen we door naar de module Aankoopfase. In deze fase ondersteunt Insito - De Zwedenspecialist bij de daadwerkelijke aankoop. We vertalen het köpekontrakt en de overige documenten rondom de aankoop, we helpen met het regelen van een Zweedse bankrekening (die vaak noodzakelijk is), regelen verzekeringen, nutsvoorzieningen, vuilophaal en alles wat er verder moet gebeuren in die eerste periode rondom aankoop en bezit van een huis in Zweden of Noorwegen. Tot een half jaar na de aankoopdatum bieden we volledige after sales ondersteuning, zodat u nog een half jaar lang met al uw vragen terecht kunt bij Insito - De Zwedenspecialist.

Compare listings

Vergelijken