Een vakantiehuis? Een emigratie? Vervroegd pensioen?

De zoektocht kan hier beginnen!

Zweden, land van eeuwig zingende bossen, adembenemende stilte en heel veel ruimte. Zou het niet fantastisch zijn om in dit prachtige land een vakantiehuis te bezitten? ’s Ochtends op je eigen veranda van je prachtige houten huis de zon over de boomtoppen zien schijnen, een eekhoorn of zelfs een eland in het bos achter je huis zien lopen?

Een tweede huis in dit prachtige land, het hoeft niet bij een droom te blijven. In Zweden zijn de prijzen van huizen nog aanvaardbaar. 

Of misschien loopt u al jaren met de gedachte om een nieuw bestaan op te bouwen in een ander land. Een baan in het buitenland. Of een eigen bedrijf. Een camping, een hotel, een boerenbedrijf, een bouwbedrijf, een winkel? Hoewel het net als in Nederland hard werken is als ondernemer, zijn de mogelijkheden om een eigen bedrijf te beginnen in Zweden gunstiger dan in Nederland, al was het maar vanwege de lagere onroerend goed prijzen. 

De aanschaf van een tweede woning in Zweden is een investering voor uw toekomst, een mogelijkheid om uw pensioen eerder in zicht te brengen misschien.  De grote stap om te emigreren naar Zweden is een nog wat spannender avontuur. Misschien zet u alle stappen in dit avontuur helemaal zelf.  Maar allicht geeft het u richting en rust  als iemand u ondersteunt. 

Zweden? Misschien een aantrekkelijke gedachte?

Goed, maar dan? Hoe vind je een huis in een land dat je niet kent, waar men ook nog eens een taal spreekt die je niet beheerst?

Met onze ervaringen en onze connecties helpen wij u graag op weg.

Op deze website vindt u enkele  huizen en bedrijfsobjecten uit verschillende regio’s in Zweden. Het is slechts een voorbeeld van wat er zoal te koop is in dit grote land. Wij helpen u graag op weg naar het totale aanbod van huizen dat in heel Zweden en Noorwegen te koop is. Wij kennen het land, de wegen, de gebruiken, de cultuur, de geschreven en (vooral) ongeschreven regels, de mogelijkheden en ook de onmogelijkheden.

Wij kunnen u van dienst zijn bij uw zoektocht, bij de aankoop, bij uw emigratie of bij het starten van een eigen bedrijf.  Leest u eens verder op de pagina Aankoopbegeleiding.

Klantverhalen

Altijd leuk om klantervaringen te mogen delen!

De enorme bossen, de natuur, de rust, het klimaat... Het idee dat het hier veel regent, klopt zeker niet!
door Wim
Eddy heeft overal mee geholpen en het contact liep heel relaxed!
door John
"Dit bod moet je doen. Dan is ie van jou.” We hebben direct gehandeld en toen ging het in een stroomversnelling. Eddy heeft ons echt perfect begeleid.
door Arjan

Compare listings

Vergelijken