Proefwonen

Emigreren naar Zweden betekent dat u alles wat u in uw vaderland hebt opgebouwd, moet achterlaten. Uw huis, uw werk, maar ook – en vooral – uw familie en vrienden. Een enorme stap, voor iedereen in het gezin. “Krijgen we geen heimwee? Gaat het lukken om werk te vinden, een bestaan op te bouwen? Kunnen we tegen de stilte? Lukt het alle gezinsleden om in het nieuwe land hun draai te vinden?” Deze en vele andere vragen zullen bij u opkomen wanneer u overweegt te emigreren naar Zweden. En afdoende antwoorden zult u niet krijgen; emigreren is immers per definitie een sprong in het duister, een reis vol onzekerheden.

Wij bieden u de mogelijkheid om te gaan “proefwonen” in enkele regio’s in Zweden. Het concept is eenvoudig. U huurt via Insito - De Zwedenspecialist gedurende een vooraf bepaalde periode een gemeubileerd woonhuis. Tijdens de periode dat u op proef in Zweden verblijft, hebt u alle gelegenheid om u te oriënteren op uw nieuwe leefomgeving: is er werk, kunnen we hier aarden, vinden de kinderen aansluiting op school, kunnen we omgaan met het gemis van familie en vrienden, wat is een geschikte plek om te wonen?

Momenteel is er veel vraag naar proefwonen in Zweden en regelmatig zijn de woningen die via ons verhuurd worden bezet. In dat geval gaan wij samen met u op zoek naar andere geschikte huurwoningen.

Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Compare listings

Vergelijken