Restaurant in Tolvsbo, Dalarna

 • SEK 1.575.000
Söderbärke, Smedjebackens kommun, Dalarnas län, 777 60, Zweden

Restaurant in Tolvsbo, Dalarna

Söderbärke, Smedjebackens kommun, Dalarnas län, 777 60, Zweden
 • SEK 1.575.000

Overzicht

 • Bedrijfspand
 • Woning type
 • 420

Omschrijving

Tolvsbo is een oud buurtschap tussen 2 meren in Södra Dalarna, gemeente Smedjebacken. Midden in de natuur maar slechts 2 uur van Stockholm en 1 uur van grotere steden zoals Västerås en Borlänge.
In Tolvsbo staat nu dit restaurant te koop, bestaande uit een groot en een kleiner gebouw op een perceel van 1,5 ha.

Een plek die talloze mogelijkheden biedt om een ​​bedrijf te runnen en een nieuw leven te beginnen. De huidige (Nederlandse) eigenaar zoekt na 17 jaar naar mensen met nieuwe energie en de wil om het over te nemen en de plek verder te laten bloeien.

De gebouwen werden rond 1900 gebouwd als stallen en schuur van het tegenoverliggende gebouw. Rond 1968 werd de stal omgebouwd tot restaurant en de schuur tot een grote zaal met ouderwetse charme, die gebruikt kan worden voor feesten en partijen.
Alles wat nodig is om een ​​restaurant te runnen is aanwezig: een goed uitgeruste restaurantkeuken, twee koelcellen, een grote vriesruimte en een gezellige eetruimte. Er bestaat de mogelijkheid om alle losse inventaris te kopen. Grenzend aan het restaurant bevindt zich een grote vergaderruimte/galerie/studio en enkele kleinere ruimtes die momenteel zijn ingericht als “loppis”. Het gebouw heeft een bedrijfsruimte van circa 420 m2. Het grote dak (60 x 8 m) op het zuiden biedt goede mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Het bijgebouw (200 m2) is gedeeltelijk geïsoleerd en bevat een verwarmde werkplaats en grote schuur.

Voor wie op het perceel wilt wonen, zijn er 2 mogelijkheden. Binnenin het restaurantgebouw is het mogelijk een deel ervan om te bouwen tot woonhuis. Een andere mogelijkheid is om (zelf) een nieuw huis te bouwen. Het verkrijgen van een vergunning is relatief eenvoudig, omdat er al een vooraanvraag is gedaan: de woning moet stilistisch aansluiten bij andere bebouwing en een oppervlakte hebben van 150 – 200 m2.

In dit restaurant is de liefde voor huisgemaakt eten merkbaar, waarvan men in een gezellige en knusse sfeer kan genieten. De gasten komen van heinde en verre. Er zijn twee duidelijke hoogseizoenen: het zomerseizoen juni-juli-augustus en november-december (kerstdiner). De rest van het jaar komen families en groepen hier om te vieren en elkaar te ontmoeten. Veel van de gasten zijn terugkerende gasten.

Onder nieuw en jonger management zijn er veel nieuwe kansen om te ontwikkelen en te groeien. Aan de hand van de grootte van het pand zijn er volop mogelijkheden om een ​​compleet andere bedrijfsvorm te bedenken! De verkopers kunnen en willen je tijdens een overgangsperiode behulpzaam zijn als je een onderneming wilt opstarten en voortzetten.

Kenmerken

Bijgewerkt op februari 2, 2024 op 11:16 am
 • Prijs: SEK 1.575.000
 • Woning grootte: 420
 • Kaveloppervlakte: 16131
 • Woning type: Bedrijfspand
 • Woning status: Te koop

Compare listings

Vergelijken
Clymene Krikke
 • Clymene Krikke