Uniek object: foodtruck en koelbus

  • SEK 350.000

Uniek object: foodtruck en koelbus

  • SEK 350.000

Overzicht

  • Bedrijfspand
  • Woning type

Omschrijving

Wil je je eigen bedrijf starten in Zweden en lijkt het je wat om met een foodtruck op pad te gaan? Hier is een unieke kans om vrijwel direct van start te gaan met een mobiele service.

Alhoewel wij met veel genoegen onze Fish & Chips in deze vistruck hebben verkocht, wordt het werk ons een beetje te zwaar. Onze gezondheid en leeftijden spelen een rol (72 en 82 jaar). Profiteer van deze unieke kans om een verkoopwagen over te nemen en uw eigen droom om ondernemer te worden, waar te maken! De wagen is mobiel en kan op iedere gewenste plaats neergezet worden voor mobiel of vast gebruik. Uiteraard ook geschikt voor evenementen! Omdat de wagen een afsluitbare overkapping heeft, is deze foodtruck zowel ’s zomers als ’s winters te gebruiken.

Bij verkoop worden zowel de foodtruck als de VW Koelwagen bus (2009) met het laatste keuringsrapport van Transportstyrelsen geleverd.

Wat wordt er aangeboden:
– Originele hollandse Vis-snacks verkoopwagen / foodtruck van 4,5 x 2,5 m van het merk Kowa
– Volkswagen koelwagen bus (2,5 TDI)

Beide zijn goed onderhouden en bieden de kans om direct van start te gaan met je eigen bedrijf.

De mobiele vis-verkooptruck is geschikt voor het bakken van zowel verse- als diepvriesvis en alle soorten snacks met een Smitto 2 pans oven en een ingebouwde LPG-gasfles. Voor vaste standplaatsen wordt ook een metalenkist voor dubbele grote gasflessen met klok en aansluiting aan de foodtruckinstallatie aangeboden.
Verder is de wagen uitgerust met uitschuifbare vitrine van 4m, met bol glas; een ingebouwde koelkast onder de werkbank (1,8m); diepvries op de wand; haring schoonmaakbak; ingebouwd afzuigsysteem voor onder de bakovens; ingebouwde watertank met warm en koud water; vinyl-polyester overkapping. Alles is stekkerklaar.

Met vele extra’s, zoals friteuse, bakplaat, sausdispensers, magnetron, reclameborden, tuinzitmeubels, diepvriezers voor voorraad, de voorraad zelf en meer.

Voor meer informatie (Nederlands/Engels/Duits):
info@tonyfc.se
+46 73 502 8322

Kenmerken

Bijgewerkt op juni 19, 2024 op 6:25 pm
  • Prijs: SEK 350.000
  • Woning type: Bedrijfspand
  • Woning status: Te koop

Kenmerken

Compare listings

Vergelijken
Clymene Krikke
  • Clymene Krikke